2013. máj. 24.

Rokonok

8000 oldalmegjelenítésen is túl és minimális komment. mit csinálok rosszul? :(
BTW (by the way = amúgy) egész héten stresszeltem és fájt a torkom, a fülem, alig aludtam, és most fáj belülről a szemem. 
Jó olvasás. Xx


20. fejezet

 A kezdeti meglepődésemet sehova nem tudtam tenni, hiszen számítottam már rá, hogy Harry és Nati együtt lesznek. Utálom a hormonokat.
 - Azt hiszem megnézhetnénk valami filmet vagy ilyesmi - vetette fel az ötletet Nati. Mindenki beleegyezett, én pedig lemondtam az ördögi tervemről, miszerint ráveszem a srácokat, hogy eljöjjenek velünk jógázni... Mókás lett volna, de majd inkább legközelebb. Biztos, hogy csinálni fognak valamit, amit meg kell majd bosszulni.
 Harry és Nati tiszta pokrócokra ültek a kocsiban, hogy ne maszatolják össze az üléseket. Nati, mint lány, elsőbbséget élvezett átöltözés, valamint fürdés kapcsán, így hozzánk mentünk, hogy mindezt megtegye. A saját kulcsát reggel nálunk hagyta. Komolyan gondolkodom rajta, hogy egyszerűbb lenne, ha hozzánk költözne. Vagy csak mi lányok összeköltöznénk. Nagy kaland lenne.
 Miközben vettük le a cipőinket, a szemem az ismerős új cipőkre esett, amik reggel még nem voltak itt, de sehogy sem tudtam archoz kötni. Apáé és Phillén kívül volt még három pár fekete bőr lakk cipő. Átsuhant az agyamon, hogy mit keres apu itthon ilyen korán, aztán örültem neki, hogy végre pihenhet egy kicsit. Miután a helyére raktam a saját cipőmet és papucs után nyúltam, hogy Harry és Liam ne mezítláb járkáljon, helyére kattant a cipők tulajdonosa.
 - Spenc bácsi! - Mindenről megfelejtkezve, sikítva a nappaliba rohanva, majd az említett nyakába ugrottam.
 - Spenc bácsi! - Követett Nati egyből, és már ketten lógtunk a nyakán.
 - Sziasztok lányok! - Ölelt vissza minket csont ropogtatva Spencer Jaffray, apu testvére.
 Miután elengedtük a kedvenc bácsikámat, vigyorogva néztem körbe. Ott volt még Bill, aki inkább hasonlított egy sziklára és az unokatestvérem, Alex. Apu, Alex és Phil hatalmas vigyorral nézték a jelenetet.  Bill arcán még sosem láttam érzelmeket és legtöbbször csak a szoba végében állt és csöndben volt. Spenc bácsi testőre volt, jól tudtam, csak baromira rám hozta a frászt. Köszöntem Alexnek is és Billnek is.
 - Nem feledkeztetek meg valamiről? - Kérdezte Spenc bácsi a nappali bejárata felé intve a tekintetével.
 - Upsz - nevettünk Natival kínosan. Azonnal elpirultam és a srácok felé néztem. Mind a ketten zavart tekintettel álltak egyik lábukról a másikra, és még véletlenül sem akarták átlépni a nappali küszöbét. Harry meg Nati ragadt és vicces foltok díszítették a ruhájukat, amiről eszembe jutott, hogy valószínűleg az én ruhám is olyan lett a nagy ölelkezés közben. Spenc bácsi persze makulátlanul maradt.
 - Öhm... - Natival visszasétáltunk a srácokhoz és kézen fogva behúztuk őket a nappaliba. - Apu, Spenc bácsi, Alex, ő itt Liam Payne a One Direction egyik énekese. Liam, ő itt az apukám, Rick és a testvére, Spencer Jaffray, valamint az unokatestvérem, Alex.
 Elengedtem Liam kezét, hogy kezet fogjon a rokonaimmal. Kicsit feszült volt a szentem, de hát a rokoni bemutatkozásra is sort kell ejteni valamikor. Még ha ennyire előre tervezetlenül is történik a dolog.
 A mosolyt nem tudtam elnyomni, amit a helyzet eredményezett, de miután a kézszorongatáson átesett Liam, belecsúsztattam a kezébe a sajátomat. Most Nati következett.
 - Ő itt Harry Styles. Szintén a One Direction egyik énekese. - Nati ugyan olyan jókedvű volt, mint én. Egyszerűen imádtuk a bácsikámat.
 A srácok még mindig feszülten néztek hol apámra, hol a bácsikámra. Phil a kanapé végében kuncogott és a vállai rázkódtak az elfojtott nevetéstől, ahogy Alexéi is.
 - Lám, lám - szólalt meg Spenc bácsi. - A kedvenc unokahúgom és a kedvenc fogadott unokahúgom a barátjaikkal az oldalán állítanak haza. Micsoda időket élünk... - Megrökönyödést tettetve rázta meg a fejét. - Bezzeg a mi időnkben - apára nézett, majd vissza a srácokra - még először hosszú udvarlás előzte meg az ilyen eseményeket.
 - Spenc bácsi, nem a középkorban nőttél fel! - Nevettem el magam.
 - Most miért kell lerombolni az imidzsemet? - Húzta fel az orrát sértődésből Spenc bácsi.
 - Mégis mi történt veletek? - Kérdezte apu Nati és Harry felé mutatva.
 - Hosszú történet - vihogott zavarában Nati. - Azt hiszem, hogy most jobb, ha megyek és átöltözök.
 - Én is megyek - mondtam, majd megszorítottam Liam kezét bátorítás képpen, de úgy nézett rám, mintha cápák közé készülnék dobni. Lehet, hogy helyt is állna a metafora...
 Natival felsiettünk a lépcsőn, és mivel nekem csak ruhát kellett cserélnem, ezért Nati ment a fürdőszobába. A táskámat az asztalom közelébe tettem le, majd a szerkényemhez fordulva kerestem tiszta ruhát. Az öltözködéssel akkor lettem kész, mikor barátnőm gőzfelhőbe burkolva jött ki a fürdőből.
 - Hű, de gyors voltál - néztem rá meglepetten.
 - Nem akarom, hogy túl sokat legyenek a srácokkal. Ismered Spenc bácsit - motyogta ruhaválogatás közben.
 - Jesszusom - számhoz kaptam a kezemet. - Nem is mondtam még Liamnek, hogy Spenc bácsi... 
 - Én sem - rázta a fejét Nati. Gyorsan ledobta magáról a nedves törölközőt és magára rángatta a cuccait.
 Ledübörögtünk a lépcsőn és a nappaliba lépve mindenki nevetett Liamen és Harryn kívül. Nem is akartam tudni, hogy miket milyen képtelenül klisés szöveget nyomtak le apámék. Néha elvetik a sulykot és jelenleg egy kanál vízben is megfojtanák őket ha tehetnék. Szeretik ráhozni a frászt minden srác ismerősömre, főleg ha valakivel kézen fogva jelenek meg.
 Szemet forgatva húztam fel a kanapéról a megkönnyebbült tekintetű Liamet. - Mi most megyünk, mert terveink vannak.
 - Várjatok! - Marasztalt minket Spenc bácsi, miközben Nati is kézen ragadta Harryt és a bejárat felé toltuk a srácokat. - Még csak nem is tudjátok, hogy miért vagyunk itt.
 - Ha jól sejtem, akkor este a megszokott helyeteken fogtok pókerezni és szivarozni. Holnap fejfájással fogtok kelni, amit egy kávé mellett próbáltok csillapítani, és együtt reggelizünk mi hatan. - Közben mind a négyen a cipőnket húztuk, én a nappali ajtajában.
 - Kitűnő emlékezet - nézett elismerve apámra Spenc bácsi.
 - Megnősülök! - Tört ki Alexből vigyorogva.
 - Csak ugratsz - egyenesedtem fel.
 - Nem én - rázta a fejét Alex.
 - Tényleg igazat mond - helyeselt Phil.
 Egy pillanatig csak néztem Alexre és nem tudtam elképzelni mellette egy lányt. Valakit, aki elviseli a hülye fejét minden egyes nap... Nyarakat töltöttünk együtt, téli síeléseket és őszi körutazásokat. Phillel mindig azon voltak, hogy galibát keverjenek vagy végig kóstolják a helyi alkoholos specialitásokat. Nem is volt olyan sok évvel idősebb nálunk.
 - Erről majd még beszélünk! - Mutattam Alexra, majd elköszöntünk, és visszaszálltunk Harry kocsijába.
 - Ez hihetetlen! - Nézett rám ugyan olyan meglepett arccal Nati, mint amilyen az enyém is lehetett.
 - Komolyan? - Kérdeztem költőien, majd csak vállat vontam. Az élet kifürkészhetetlen útjai...
 Az út csendesen telt, de nem olyan kellemesen. Natival váltottunk egy feszült pillantást, és Liamre néztem.
 - Ugye nem mondtak semmi... ugye nem... hmm... - próbáltam szavakba önteni a kérdésemet. - Miről folyt a szó, míg mi öltöztünk?
 - Csak tipikus "Ha bántod a lányaimat, én látom el a bajodat" beszélgetés - vont vállat Harry a volán mögül.
 - És? - Néztem Liamre.
 - Nem lehet minket ilyen könnyen elijeszteni - mosolyodott el Liam szívmelengetően.

A maradék órákat együtt töltöttük a srácokkal. Liam házában voltunk, ahol Harry kapott ruhát, amibe átöltözhetett és a takarókat is bedobták a mosógépbe. Beraktunk egy filmet a lejátszóba, de nem figyeltünk rá, hanem inkább beszélgettünk és kellemesen töltöttük az időnket.
 A búcsúzkodás akkor jött el, mikor a srácok visszafuvaroztak minket a házunkhoz. Negyed nyolc volt, ami azt jelentette, hogy már besötétedett. Liam cuccai már a kocsiban voltak és miután elbúcsúztunk mennek Harryhez, hogy az ő táskáit is összeszedjék majd elindulhassanak. 3 hétig nem fogunk találkozni velük, ami jelenleg elképzelhetetlennek tűnik. Olyan természetessé vált ebben a pár napban, hogy szinte mindig látom őket...
 Liam elkísért az ajtóig, míg Nati és Harry a kocsinál búcsúzkodtak.
 Nem bírtam elszakítani a pillantásomat a szemitől, és nem akartam, hogy vége legyen a pillanatnak.
 - Olyan fura - mondtam halkan. - 3 hétig nem fogok hallani rólad. Majd megpróbállak nem elfelejteni - apró mosolyra húztam a számat.
 - Olyan szemtelen vagy - mosolyodott el Liam is, majd magához húzott és megölelt. Az arcát a nyakamba fúrta és én pedig a karjai között remegtem. Méllyen beszívtam az illatát.
 Még hivatalosan össze sem jöttünk, csak egy randin voltunk, de máris kötődöm hozzá. Erősen. És ilyet nem szabadna éreznem. Elővigyázatosabbnak kéne lennem, de egyszerűen Liam úgy vonz, mint korsót a kút.
 - Hívlak majd - engedett el az ölelésből, de egy tapodtat sem mozdult.
 - Majd próbálj meg nem olyan sok backstage csajt összeszedni - mondtam viccelődve, mire csak mosolyogva rázta a fejét és közelebb hajolt, hogy megcsókoljon.

 Nati és Liam szóban elköszöntek egymástól, miközben elsétáltak egymás mellett. A srácok még intettek egyet a kocsiból, mi pedig a házunk ajtajából.
 - Hosszú lesz ez a 3 hét - jegyezte meg Nati, miközben levettük a cipőnket és felsétáltunk az emeletre.
 - Eddig is volt életünk. Ezután is feltaláljuk majd magunkat - jelentettem ki kizárva a gondolataim közül a negatívumokat. - Maximum nem fogunk annyit flörtölni - nevetésben törtünk ki, miután egymásra néztünk. Eltettük magunkat holnapra, de valamiért máris rám tört a hiány érzet...

Tudom, hogy megígértem, de jövőhéttől komolyan beleírom a szavakat! Csak szeretnék visszajelzéseket, ennyi az egész.
Amúgy hova írjam ki, hogy új rész van?
U.I.: A statisztikák szerint az előző fejezetem marha szar lett. Köszönöm, hogy ezt megoszthattam veletek. Mentális idegösszeroppanás szélén állok, de senki sem kommentel nekem. Marha szar érzés, de az írás az, amiben menekülni tudok. Nem akarlak titeket ezzel zaklatni, csak mondom. Jah, és bármennyire is rossz ez a történet, én akkor is folytatom. Bye.

2013. máj. 18.

Dupla

19. fejezet

Az első két óra eltelt, de bármikor meghallottam Rachel hangját, belemarkoltam a székembe, hogy ne pattanjak fel. Valamiért sokkal idegesebb voltam most és könnyebben ingerelhetőbb... Lehet hogy éppen a hormonjaim miatt. Még volt két 2 órás tanórám, amit nyugton kellett ülnöm.
 A telefonom rezgése elvonta a figyelmemet a tervek gyártásáról, hogy miként fogjam be a plázacica száját.
 Hey babe! Mi a helyzet? :) - Liam
 Az sms mosolyt csalt az arcomra, mire Nati értetlenül nézett rám. Szemeiből egy kérdés sugárzott: "Magamra hagysz a bosszú oldalán?" Mosolyogva megráztam a fejemet és felé fordítottam a telefonomat. Bólogatva visszafordult a füzetéhez, majd ő is elővette a telefonját. A ráncok eltűntek a homlokáról és az ő szemei is egy kicsit felcsillantak.
 Éppen próbálunk Natival nem felrobbanni. És veled? - Adi
 Felrobbanni? Mégis miért? - Liam
 Emlékszel a tegnapi utolsó VIP vendégetekre? Szőke, vasalt hajú, szolizott picsa? - Adi
 Valami rémlik... - Liam
 Osztálytársak vagyunk és egész nap a közös képeket mutogatja mindenkinek és közben valótlanságokat fűz hozzá... - Adi
 Úgy mint...? - Liam
 Hogy Harry majdnem lesmárolta, te a fenekét fogdostad... - Adi
 Szóval féltékenyek vagytok? :D - Liam
 El tudtam képzelni, ahogy egy kaján vigyor ül ki az arcára.
 Igen Liam, féltékenyek vagyunk arra, hogy hülyeségeket zagyvál egy rajongótok... - Adi Csak a szememet forgattam, miközben elküldtem az sms-t.
 Jól van na. Minden nap érkeznek hozzánk olyan tweetek, amik teljesen valótlanok. Mégis van, aki hisz nekik. - Liam
 Ahh... Tudom, csak... Nehéz megállni, hogy nem húzhatok be neki egyet. :$ - Adi
 De kis agresszív itt valaki. :P - Liam
 Amúgy mit csináltok éppen? Mi van a srácokkal? - Adi
 Zayn és Niall még nincsenek itt, Louis a laptopjával van elfoglalva, Harry pedig a telefonját bűvöli. - Liam
 A mellettem folyamatosan rezgő padtársamból ítélve éppen Natival beszélget. :) - Adi
 Neked amúgy most nem az órára kéne figyelned? :P - Liam
 Nehéz koncentrálni, ha ilyen szépfiú vonja el a figyelmemet. :P - Adi
 Hát igen.. - Liam Elképzeltem, ahogy büszkén kihúzza magát és majdnem elnevettem magamat.
 Egy paddal arrébb ül és a neve Alex. - Adi Húztam az agyát.
 Mi?! - Liam
 Bár látnám az arcodat most. :D - Adi
 Csak szívatsz? - Liam
 Élvezettel. :P - Adi
 Gonosz. - Liam
 Megesik... :d - Adi
 Most mennünk kell megbeszélésre, de délután találkozunk. Xx - Liam
 Az utolsó sms-t nem tudtam hova tenni, mert nem beszéltünk meg találkozót, de úgy tűnik, hogy mégis találkozni fogunk. Ezért az egész hátralévő 3 órás szenvedést már jobban bírtam. Bármikor Rachel azt ecsetelte, hogy miként beszélte le az egyik bandatagot arról, hogy ne hagyják el az öltözőt azonnal, egy raktári szexkalandért, mindig arra koncentráltam, hogy én randiztam Liammel és sms-tem vele ma, de még így is nehéz volt nem megbüntetni őt a hazugságai miatt. Gyűlöltem, ha hazudik valaki.
 Úgy a Liammel való sms-ezés fél órával felbukkant Phil. Először küldött egy sms-t, hogy hívjam fel, ezért kimentem a teremből. Felhívtam és kiderült, hogy a suli előtt jár már és azért jött, hogy elvigye a kocsimat.
 - Mégis mi történt a tieddel? - Kérdeztem kicsit jobban kiakadva a kelleténél.
 - Nyugi van, csak a légkondit szerelik benne. De most nekem a város másik végén kell lennem 10 percen belül - kinyújtotta a kezét a kocsikulcsért.
 - Mégis miért adnám neked oda a kocsimat? - Kérdeztem keresztbe font karral.
 - Mert az egyetlen elbűvölő és szerető bátyusod vagyok - válaszolta ezer wattos mosollyal.
 Fújtattam egyet, majd elővettem a zsebemből a kulcsokat.
 - Meg ne húzd nekem! - Kiabáltam már utána, mikor a parkoló felé indult. Még visszaintett a válla felett, majd hallottam, amint pittyeg a zár. Visszavánszorogtam a terembe és azon gondolkodtam, hogy melyik taxi társasággal menjünk ma haza Natival.
 Miután végeztünk egymásba karolva hagytuk el az épületet Rachel mögött. Legfőképpen azért is karoltunk egymásba, hogy megakadályozzuk a másik kirohanását.
 Legnagyobb meglepetésemre A parkolóban Liam és Harry támaszkodtak a fürtös fekete óriásának és beszélgettek. Semmi különös nem utalt arra, hogy híresek lettek volna, vagy hogy minden mozdulatukért millióan sikítanak. Lezserül, zsebükben a kezükkel élvezték a napsütést, ami már eleve nagy ajándék volt egész Londonnak.
 Rachel lebetonozott előttünk, mikor meglátta a két srácot, a körülötte legyeskedő csajok pedig izgatottan kérdezgették tőle, hogy érte jöttek-e és találgatták, hogy mi lesz most.
 Natival egymásra vigyorogtunk, majd kikerülve az út torlaszt vigyorogva sétáltunk oda a srácokhoz. Nati Harryt ölelte meg, én pedig Liamet.
 - Szeretnél bombát robbantani? - Kérdezte Liam a fülembe suttogva, míg a nyakába kapaszkodva öleltem magamhoz. Elengedtem, hogy a szemébe nézhessek. Huncutul csillogtak a ragyogó napsütésben, majd lepillantott a számra, majd vissza a szemeimbe. Értettem a célzást, és vigyorogva emelkedtem lábujjhegyre, hogy lerövidítsem az időt, míg az ajkaink találkoztak. Egy hosszú szájra puszi után vigyorogva váltunk szét. Harry Nati derekát ölelte, mikor feléjük fordítottam a fejemet. Mind a ketten vigyorogtak, majd Harry megforgatta a szemét és egy "Beszállás!" utasítással mindenkit az autóba parancsolt.
 - Ez nagyot fog szólni! - Jegyezte meg vigyorogva Harry, miközben kitolatott a parkolóból. Én a ledöbbent lányok felé néztem, akik csak az állukat kaparták fel a betonról. Natival váltottunk egy büszke mosolyt, majd visszadőltem Liam mellé a hátsó ülésen. A keze megkereste az enyémet, majd összekulcsolta az ujjainkat.
 - Valahogy most nem tud érdekelni - mondta Liam a szemeimbe nézve mosolyogva. adott egy puszit az arcomra, mire én csak kuncogni tudtam.
 - Mikor kell Glasgowba utaznotok? - Kérdezte Nati.
 - 6 órán keresztül fogunk a turné buszon ülni, míg odaérünk - válaszolt Harry.
 - Amúgy miért először Glasgowba mentek, ahova 6 óra az út, majd vissza Cardiffba, ahova szintén 6 óra az út? - Kérdeztem érdeklődve és kicsit értetlenül.
 - Az ilyenek a menedzserek dolga. Mi csak próbálunk jó pofát vágni az egészhez - vont vállat Harry a kormány mögött ülve.
 - Amúgy mégis hová megyünk? - Kérdezte Nati kinézve a szélvédőn.
 - Piknikezni! - Vigyorgott barátnőmre a fürtös, majd visszafordult a vezetés felé.
 Natival a táskáinkat a kocsiban hagytuk, csak a telefon maradt nálunk. Meglepődtem, hogy a semmi közepén vagyunk és még nagyobbak lettek a szemeim, mikor megláttam, hogy Harry egy piknik kosarat vesz elő a kocsi hátuljából. Liam egy halom takarót tartott a kezében, amit Nati és én is segítettünk, és elvettünk néhányat.
 - Ti komolyan piknikezni akartok - mondtam döbbenten.
 - Mégis mire számítottál? - Kérdezte az ujjainkat összefűzve Liam és a Nati-Harry ölelkező páros után indultunk.
 - Hát a legutolsó piknik, amit nekem egy srác akart szervezni abból állt, hogy vettünk kaját a Starbucksban és kiültünk a külső asztalokhoz - osztottam meg vele egy rossz randi emlékét. Mind a ketten elnevettük magunkat. - Ráadásul még nekem is kellett fizetnem a saját részemet.
 - Hát mostantól szokj hozzá a luxushoz. - Liam átkarolta a vállamat, és puszit nyomott a hajamra.
 A környéken látszott, hogy nem sűrűn jár erre ember. A hőmérséklet még bőven 10 fok alatt járt, így már séta közben is magunk köré csavartuk az egyik takarót a sok közül. Nem mentünk túl sokat, de eleget ahhoz, hogy a rét közepére érjünk. Leterítettem Natival 1-1 plédet, amire mind leültünk. A szél fújdogált, így mindenki takaró alá menekült. Liam és én már eleve egy takaró alatt voltunk, csak még a lábunkra is került egy. Harry és Nati egy cinkos mosoly kíséretében bújtak egy takaró alá, de nem kérdeztem semmit se. Elvileg még a randi sem történt meg.. vagy igen?
 Nem tudom, hogy honnan szereztek a srácok ilyen nagyszerű kaját, de nem is kérdeztem. Élvezettel tömtem magamba a szendvicset, majd egy csokis kekszet is. Liam elővett egy nutellás üveget a kosár aljáról, de mielőtt a saját csokis kekszére kente volna az édességet, az orromra is kent a késsel.
 - Naaa! - Nyüszítettem banzsítva az orromra nézve. Liam csak mosolygott, majd Natiék felé fordulva is hatalmas örömködést váltottam ki.
 - Na megállj csak Payne! - Figyelmeztettem, miközben egy szalvétával letöröltem a nutellát.
 - Szerintem senkit sem kell emlékeztetni, hogy mi történt a legutóbbi kajacsata után - jegyezte meg Nati vigyorogva.
 - Mert szerinted ti nyertetek? - Kérdezte Harry.
 - A mi tárgyalási képességünkkel zártuk le a háborút, igen - húzta ki magát Nati. Erre Harry az orrára kente a szendvics krémet.
 Nati tátott szájjal nézett Harryre, majd a mi nevető kettősünk felé. Felkapta a lekvárt és Harry pólójának a nyakát elkapva mindet a srác felsőtestére öntötte. Nekem már végem volt és alig bírtam levegőt venni a nevetéstől. Harry és Nati csatájába szerencsére most Liam nem akart beszállni. A fejünkre húzta a takarót miközben elfeküdtünk, hogy megvédjük magunkat az elkószáló csapások elöl. Mikor már nem láttam Nati és Harry fejét, ahogyan arra koncentrálnak, miként vágjanak vissza a másiknak, csillapult a nevetésem. Ahogy csak egy mosoly maradt hátra, Liamre néztem, aki csillogó szemekkel figyelt. A pokróc világos színű volt, már ahol nem tarkította kaja kívülről, így átszűrődött a fény.
 - Nem lesz baj? - Kérdeztem tőle visszagondolva a parkolói jelenetünkre.
 - Harry kocsijával jöttünk, úgyhogy szerintem nem az én problémám, hogy mennyire kenik össze magukat - vont vállat vigyorogva és a keze a derekamra csúszott. Még ennyi anyagon keresztül is bizsergett az érintésétől a bőröm.
 - Úgy értem, hogy a kis jelenetünkből. A bombánkból. - Arcomról már csak a komolyságot tudta leolvasni, ami végül az ő arcára is átköltözött.
 - Elegem van abból, hogy azzal foglalkozzak, miként feleljek meg mindenkinek. - Az egyik kezét az arcomra helyezte, míg a másikkal könyökölve tartotta magát. - Az én dolgom, hogy mit kezdek a magánéletemmel. Azt részesítem előnyben, ami boldoggá tesz és nem azt, amitől elkezd hullani a hajam.
 Értetlenül néztem rá a fura fogalmazása miatt.
 - Este nyolckor fogunk elindulni és addig van... - a karórájára nézett - 4 óránk. - Terelte a témát, de nem bántam. - A táskáink már eleve be vannak pakolva, így csak az a lényeg, hogy nyolc óra előtt öt perccel a buszon legyünk. Van ötleted, hogy mit csináljunk?
 Gonosz mosoly ült ki a számra, felültem és lerántottam magunkról a takarót és a csókolózó Natira és Harryre esett a pillantásom. A takarót rögtön visszakaptam, és úgy tartottam, hogy ne lássam őket.
 - Mi van? - Kérdezte Liam mosolyogva miközben ő is felült.
 - Harry és Nati csókolózik - suttogtam.
 - És? - Kérdezett vissza suttogva.
 Lassan leengedtem a takarót.
 - Ugye tudod, hogy ez csak egy takaró és nem hanggátló? - Kérdezte Harry Nati köré fonva a karjait.
 - Öhm... öööhm... - dadogtam, pedig nem is nekem kéne zavarban lennem.
 - Van szabad négy óránk - közölte az ölelkező párossal is Liam. - Mit csináljunk addig?

Akkor az ask.fm (ask.fm/leahbehindthescreensenkit sem érdekel? Kezdeti fellángolás 2 fő volt, ami nem túl sok. Holnap törölni fogom, szóval akinek kérdése van még bármivel kapcsolatban, még ma felteheti. Jah és ne felejtsetek el kommentelni! Ezen a héten tanultam, így ez egy előre megírt fejezet volt. A tippeket adós játékunk a jövőhéttől lesz beleépítve a történetbe. Este válaszolni fogok a kommentekre, amik az előző fejezethez érkeztek. Addig is ehhez a fejezethez írjátok meg a véleményeteket és aki még akar, csatlakozhat a játékhoz!
Leah Xx

2013. máj. 11.

Nem kívánt vendég

Élvezzétek! :)

18. fejezet

 - Liam! - Szóltam utána a folyosóra lépve, de mivel telefont tartott a füléhez, ezért csak a mutatóujját felemelve jelezte, hogy maradjak csöndben.
 Mivel nem úgy tűnt, hogy még nem akarja letenni a telefont, és a szemeivel se nézett felém, ezért a folyosó falának dőltem és a tabletembe merültem. Megnéztem a vendéglistát, hogy hány jegy kelt el (az összes amúgy) és nézegettem a különböző részlegek visszajelzéseit. Mindegyik zöld volt, ami azt jelentette, hogy semmi fennakadás nem történt. Amúgy roppant egyszerű a kezelése. Zöld jelzi az "oké"-t, a semmilyen "feldolgozás alatt", a piros pedig valami hibát jelent.
 Szintről szintre végignéztem a nézőtérhez kapcsolódó területeket, mert van, amikor kihagynak egy-egy helyiséget. Senkinek nincs kedve, meg lépcső és hiszti, ráadásul az ellenőrzés csak részleges, van, amikor nem jut arra idő, hogy mindent leellenőrizzenek. A színpad és a földszinti nézőtér előrébb van a listán.
 Csak a mutatóujjammal bökdöstem a készüléket, de annyira nem figyeltem, hogy Liam közelsége fel sem tűnt.
 - Megcsókolhatlak? - Kérdezte szinte a nyakamba lehelve. Felnéztem a készülékből, és Ő ott támasztotta a falat mellettem egy kézzel, a testével körülzárta az enyémhez. Közelségétől görcsbe rándult a gyomrom és szinte remegtem. Nem értettem, hogy hogyan került ilyen közel hozzám anélkül, hogy észrevettem volna... Talán még mindig el vagyok varázsolva egy kicsit a tegnapi randi miatt.
 - Miért kell megkérdezni? - Kérdeztem az ajkaira pillantva, majd vissza a szemébe.
 Válaszomon csak mosolygott, majd közelebb hajolt és édes csókot adott. Az egyik kezemmel a tabletet szorítottam a hasamhoz, a másikkal viszont átkaroltam a nyakát. Az ő keze lecsúszott a falról és átkarolta a derekamat. A hátam a falhoz simult és a mellkasa az enyémhez ért.
 A nyelvével végig simított az alsó ajkamon, mire én mit sem törődve a körülöttünk futkosó emberekkel utat engedtem neki. Tudtam, hogy azok, akik itt dolgoznak hozzá vannak szokva az ilyen jelenségekhez, mert minden eseményen találni egy párt, akik a folyosó egyik eldugott szegletében nyalják egymást, de soha nem gondoltam volna, hogy egyszer én leszek az egyik fél.
 Finom nyelvcsatát vívtunk egymással ízlelgetve a másikat. Nem volt ebben semmi vadság, csak kíváncsiság és a felfedezés izgalma.
 - Menjetek szobára! - Üvöltötte egyszerre Louis és Zayn párosa, mire a csókunk hirtelen félbe szakadt, én pedig pirulva kaptam a fejemet a srácok felé. Ők félig kilógva az ajtón cuppogó hangokat adtak ki és általuk szexuálisnak vélt mozdulatokat tettek.
 - Nem is tudtam, hogy sztriptízelést is vállalsz - jött ki mellette Nati. Louis egyből abbahagyta a táncolást és csak döbbentnek tűnő arccal nézett a barátnőmre. Zayn is abbahagyta a táncikálását, de ő vigyorogva jártatta a szemét Louis és a hozzám közeledő Nati között.
 - Adi, dolgunk van! - Állt meg előttem feszülten és a szemeit kidüllesztve próbált rávenni, hogy szétváljunk Liammel.
 - Nekünk úgy is be kell melegítenünk - fordult felém Liam, és le tudtam olvasni az arcáról, hogy észrevette Nati arckifejezését. Adott gy puszit az arcomra, majd a srácokhoz indult.
 A csóktól még mindig bizsergett a szám, de amint beért az öltözőbe megráztam magamat, és az aggódó Nati felé fordultam.
 - Mi történt? - Kérdeztem mit sem sejtve.
 - Láttad a VIP listát? - Kérdezte ingerülten, majd a tabletjét nyomogatta olyan erővel, hogy azt hittem keresztül üt azon a szegény gépen.
 - Mit kellett volna látnom rajta? - Kérdeztem közelebb hajolva hozzá. Ujjával egy névre mutatott, ami eddig nem is keltette fel az érdeklődésemet. - RACHEL?! - Nyikkantam meg levegő után kapkodva. Most már értelmet nyert Nati viselkedése is.
 - Apucinak sok a pénze - morogta fogát vicsorgatva Nati.
 - Oké - vettem egy nagy levegőt becsukott szemmel. - Profin kell viselkednünk - utasítottam Natit. - Nem engedhetjük, hogy befolyásoljanak minket a személyes indíttatásaink. - Részben azért magamat is próbáltam meggyőzni, hogy ne cselekedjek valamit a bekövetkező esemény ellen. Például ne töröljem e ki véletlenül a nevét.. Nagy volt a kísértés...
 - Nagy levegő! - Szívtam be az orromon keresztül, és mutattam Natinak, hogy kövesse a példámat. - És kifúj! - Az összes levegőt kipréseltem magamból és Nati is úgy látszott kicsit nyugodtabb lett.
 - Készülj fel! - Suttogta Nati mellettem, ahogy a távolabbik sarok felé nézett. - Nagy levegő! - Suttogta magának, majd arcára varázsolta a profi maszkot. Én is vettem még egy mély levegőt, majd az érkező VIP vendég felé fordultam egy hasonló érzelem mentes maszkkal, mint ami Nati arcán is pihent.
 Rachel a tűsarkain tipegett, egy barátnője követte és az egyik biztonsági őrünk kísérte őket.
 - Ms Fisher - köszöntöttem hűvös hangon. - Erre tessék!
 Bevezettük az öltözőbe őt és a talpnyalóját, miközben ő a kifogásolható munkaerőt ócsárolta, és azt hangoztatta, hogy ennél sokkal jobb fogadtatást kapott a Justin Bieber koncerten. Összeszorítottam a fogaimat, hogy ne csússzon ki egy szó sem a számon, majd bekopogtam és benyitottam az öltözőbe. Harry éppen a sminkes székben ült, a többi fiú pedig a tükörben igazgatta a haját.
 - Ms Fisher egy újabb VIP vendég - közöltem a srácokkal, még mielőtt megszólalhattak volna. Eleanor az egyik kanapén a telefonjába merült, míg Rachel a srácokhoz tipegett és nyávogós hangján bemutatkozott nekik, meg elmondta, hogy mennyire szereti őket. A barátnőjére pedig gyilkos pillantást vetett, mikor megvallotta, hogy mennyire kedveli Harryt.
 A srácok ugyan úgy viselkedtek vele, mint az eddigi vendégekkel. Fényképezkedtek, aláírást adtak a dekoltázsára (igen, a dekoltázsára, mert az a rongydarab, ami póló gyanánt szolgált a köldökéig ki volt vágva).
 Nati és én is végig asszisztáltuk a programot, mivel ide voltunk beosztva és ez volt a munkánk. Nem hagyhattuk el az öltözőt csak azért, mert a fülünk már sajgott a nyávogásától... Szerencsére tudtunk viselkedni és uralkodni az indulatainkon. Natira legyen mondva, nem ugrott rá a csajra, mikor az beletúrt a göndör fürtjeibe, majd egy cuppanós puszit adott az arcára, és azt visszakövetelte, mikor a vaku villant.
 Én is csak tűrtem, ahogy Rachel Liamhez simulva fonta körbe a karjaival, mint egy futó inda, míg a kép elkészült.
 Fogalmam sincs, hogy a srácoknak honnan volt ennyi lélekjelenlétük és hogy szinte mindenre igent mondtak, amit csak kért. Nem csodálom, hiszen a rajongóikért élnek, de nekem ez akkor is soknak tűnt. Hiszen van egy határ, nem?
 Niallal és Zaynel való közös képén két oldalról kért tőlük puszit. A talpnyalója minden pillanatot megörökített, még azokat is, mikor a srácok nem pózoltak. Louis csak grimaszolt a közös képükön, mire elmosolyodtam. Ő így mutatta ki a nemtetszését a csaj iránt. Mikor megláttam grimaszt, majdnem elröhögtem magamat. Liam észre is vette, hogy megrázkódom a visszafojtott nevetéstől, és küldött egy szívmelengető mosolyt, majd rám kacsintott.
 Rachelnek még volt ahhoz is pofája, hogy lehuppanjon Eleanor mellé és elkezdjen csacsogni a divatról. Kérdezte a véleményét is pár dologról, de esélyt sem adott neki a válaszolási lehetőségre. Annyira tenyérbemászó volt, hogy viszketett a tenyerem egy pofonra...
 El segélykérő pillantást küldött felénk, így cselekedtem.
 - Elnézést kisasszony, de a bandának fel kell készülnie az előadásra. Meg kell kérnem, hogy távozzon az öltözőből és foglalja el a helyét a nézőtéren. - Udvarias voltam, amennyire csak tőlem telt.
 - Nem látod, hogy éppen beszélgetünk az új legjobb barátnőmmel? - Rikácsolta sértett hangnemben.
 - Kérem fáradjon velem - szólalt meg Bob, a biztonsági őrünk, aki idekísérte őket. Pofákat vágva bár, de végül sikerült elhagynia az öltözőt.
 - Hála a jó égnek! - Törölte le a láthatatlan izzadság cseppeket Nati a homlokáról és a falnak dőlve hátra hajtotta a fejét.
 - Ő volt az a Rachel? A csak a sulitokból? - Kérdezte Liam.
 - Ühüm - bólogattam és próbáltam felidézni, hogy mikor is hoztuk szóba neki. Nagyon régen lehetett és csodálkoztam, hogy emlékszik rá.
 - Nos, soha többé nem akarok vele találkozni - jelentette ki Niall egy répát rágcsálva a kanapén és közben maga köré fonta azt a kezét, amivel nem a répát tartotta. - Rossz érzést keltett bennem.
 - Teljesen tönkretette a belőtt hajamat! - Tette hozzá Harry a tükörképével szemezve, míg a kárt próbálta helyrehozni.
 - Csak összeborzolod és oldalra hajtod - forgatta a szemeit Zayn.
 Louis El mellé ült a kanapén és privát beszélgetést folytattak, majd megölelték egymást.
 - Még 30 perc, és ti jöttök! - Jelent meg az ajtóban az egyik kolléga, majd el is tűnt.
 A srácok még egy alapos tükörkép-vizsgálatot tartottak, majd a színpadra kerültek.

 Másnap suliba kellett mennünk Natival. Mit sem sejtve léptünk be a terembe, ahol az első óránk volt. Csak akkor jött elő újra az emlék, hogy Rachel is ott volt a koncerten, mikor megláttam őt egy csoport lány gyűrűjében. Azután, hogy eltávozott az öltözőből, majd a srácok elfoglalták a színpadot tök jól elvoltunk Ellel és a sminkesükkel Louval. Az ő lányára szokott vigyázni Harry, akiről milliónyi kép volt a csaj telefonján, de egy élmény volt még nézni is a kis cuki fejét. Eleanorral számot cseréltünk és habár ő visszautazott a főiskolájának a városába, megbeszéltük, hogy majd beszélünk még. A koncertet ugyan úgy élveztük, mint az előzőt.
 Rachel az iPadján mutogatta a képeket, amit a mellette álló (mert senki nem ülhetett mellé) csaj készített. A nevét nem is tudtam pontosan, de olyan büszkén düllesztette ki a nemlétező melleit, mintha arany medált nyert volna az olimpián.
 - És mikor ez a kép készült - mutatott a Harryvel közös képére -, csak azért nem a számon landolt a csók, mert Pati éppen akkor szólt, hogy fényképez.
 Nati keze ökölbe szorult mellettem, de odavonszoltam egy padhoz és letoltam egy székre. Én elfoglaltam a mellette lévő széket, de majdnem felpattantam, mikor Rachel újra kinyitotta a száját.
 - Liam is irtó cuki volt! - Rachel lapozott egyet a képernyőn és a kép váltott. - Nem látszódik, de éppen a fenekemet fogta!
 - Nem, nem fogta - morogtam összeszorított fogakkal, de senki nem hallotta Natin kívül, mert mindenki azzal volt elfoglalva, hogy Rachelnek nyáladzanak a képeken.
 - Esküszöm... - morogta mellettem Nati.
 - Tudom... - morogtam vissza.
 Szemeinkből sütött az indulat és a méreg felpumpálta a pulzusunkat is, de valami átragadhatott ránk a srácok viselkedéséből, mert a seggünkön maradtunk és szó nélkül tűrtünk.
 Marha nehéz volt megállni, de sikerült.

Amennyiben szeretnétek becsatlakozni valamilyen módon a történet folytatásába, hagyhattok a megjegyzésekben tippeket, szavakat, random helyeket, tárgyakat... ami csak az eszetekbe jut. Megpróbálom majd őket felhasználni, ha passzolnak. ;)

2013. máj. 4.

Nem kell elsietni

Bocsi! Egyszerűen csak sokat dolgoztam ezzel és sosem érzem azt, hogy jó lenne. Tudom, hogy nektek tetszik, de jó lenne, ha végre nekem is tetszene!  Tudom, hogy egoizmus, maximalista dolog, de ez van.
Leha Xx
U.i.: Köszönöm a kommenteket és bocsi a névteleneknek, hogy eddig nem tudtak írni! Mindig elfelejtem beállítani, de ez most már elérhető opció! :)



17. fejezet

 A banda úgy döntött, hogy valami pörgőset is játszik, így mi is felpörögtünk. Szó szerint, mert Liam nem egyszer meg is pörgetett.
 De minden jónak eljön a vége. Ő már lenyomott egy egész koncertet, én pedig dolgoztam, így a mi energiaszintünk is kezdett csökkenni az este előre haladtával. Egy utolsó áttáncolt szám után megtapsoltuk az előadókat, akik integettek nekünk köszönet képpen, hogy feldobtuk az estét. Vicces volt, mert igazából mi csak táncoltunk, és ők voltak a sztárok, hogy úgy fogalmazzak.
 Liam kifizette a vacsorát és visszamentünk a kocsihoz. Ahogy beültem hirtelen elöntött a fáradtság és küzdöttem vele, hogy nyitva tudjam tartani a szemeimet.
 - Ébredj Csipkerózsika! - Ütögette meg finoman a combomat.
 Úgy látszik, hogy elvesztettem a csatát, mert mikor kinyitottam a szemeimet a házunk felhajtóján álltunk. Míg magamhoz tértem Ő körbe ment a kocsi körül.
 - Sajnálom, hogy elaludtam - motyogtam, miközben Liam kinyitotta előttem az ajtót és segített kiszállni a kocsiból.
 - Édes voltál, ahogy álmodban is mosolyogtál - mondta Liam csillogó szemekkel és mosollyal az arcán.
 Az ajtóig a derekamnál fogva kísért, én pedig a vállára hajtottam a fejemet. Kicsit félálomban voltam, de próbáltam felrázni magamat, hogy elköszönjek Liamtől.
 Az ajtó előtt megálltunk és szembe fordultunk egymással. Liam kezei a derekamat fogták két oldalt, én pedig a vállán pihentettem a kezeimet.
 - Nagyon jól éreztem magamat - vallottam be őszintén. - Megismételhetnénk ezt máskor is.
 - Én is jól éreztem magamat. - A szemei a leggyönyörűbb szemek, amiket életemben láttam. Ahogy lenézett rám és a mosolyával együtt, pillangó-tornádó kerekedett a gyomromban.
 - Köszönöm az estét. - Nem bírtam abbahagyni a mosolygást.
 - Én köszönöm, hogy eljöttél. - Liam arcát sem hagyta el a vidámság jele egy percre sem.
 - Biztos, hogy haza tudsz vezetni? Én mindjárt elalszom a fáradtságtól, te pedig egy egész koncertet végig ugráltál. - Kezdtem el aggódni és a kocsija felé pillantottam. Az államnál fogva visszafordította a fejemet és megcsókolt.
 Minden porcikámat végigjárta a hideg és a meleg egyszerre. A szívem kihagyott pár ütemet és majd szét robbantam a boldogságtól. Nem is gondolkodtam, csak visszacsókoltam. A kezeim a tarkója mögött összekulcsoltam, ő pedig végig simított a derekamon, pont ahol a bőrdzsekim véget ért.
 A csók után a homlokunk összeért, én pedig visszaereszkedtem a talpamra. Észre sem vettem, hogy mikor álltam lábujjhegyre. Liam ajkain édes mosoly játszott, majd a szemébe néztem. Minden egyes pillanatot imádtam, amíg egymás szemébe nézve csak álltunk ott.
 - Köszönöm - suttogta Liam. 
 - Én is. - Nem bírtam megszakítani a szemkuntaktust.
 - Most megyek - jelentette be határozatlan hanggal Liam. Egy porcikája sem mozdult, és a kezei még mindig a derekam körül voltak.
 - Jó - suttogtam vissza, és a hüvelykujjammal végigsimítottam az arcán.
 Liam nagy levegőt vett és kibontakozott az ölelésből. - Holnap találkozunk... Vagyis ma... Szóval még látjuk egymást.
 Kuncogva intettem búcsút a hebegő Liamnek. A szívem nem csillapult még akkor sem, mikor kinyitottam az ajtót és bezártam magam mögött. Hallottam az autója motorját és hogy az lassan elhalkult.
 Az egyik mutatóujjammal az ajkaimon húztam végig újra és újra, míg felmentem a szobámba. Nem tudtam elfelejteni az érzést, ahogy a szája az enyémhez ért. Nem volt nyelvcsata, csak egy ártatlan csók, mégis egy egész világot jelentett nekem. Kezdett körbe burkolni az a rózsaszín köd... Gyorsan vettem egy zuhanyt és álmodozva bedőltem az ágyba.

 - Muszáj még egyszer elmondanom? - Kérdeztem egy üres Starbucks poharat görgetve a két kezem között. Nati amint felébredt átjött hozzám és addig nem hagyta abba a bökdösésemet, amíg fel nem keltem. Tudni akart minden részletet és mikor kedvesen elküldtem melegebb éghajlatra, folytatta a bökdösésemet. Mint egy óvodás nyafogott és mindent megtett annak érdekében, hogy még véletlenül se látogathassak vissza álomországba. A vége az lett, hogy egy határozott rúgással lelöktem az ágyról. Nem esett semmi baja, mert a puha szőnyegre érkezett, így tovább folytatta azt, amit eddig csinált.
 Végül megadtam magamat és kikeltem az ágyból. Szebb mozdulattal, mint ahogy Nati tette az imént. Felöltöztem és miután apuval egyeztettünk, hogy mikor kell bemennünk az arénába, összeszedtük a cuccainkat az iskolához.
 Most pedig, az órák után egy kávézóban ültünk az aréna közelében. Ahelyett, hogy hazamentünk volna átöltözni vagy lepakolni a cuccainkat, ide jöttünk, hogy egy lányos csevej után azonnal munkába állhassunk.
 - Ne add már a mártírt! - Puffogott Nati. - Megcsókolt! - Adta elő nagy hévvel Nati. Úgy éreztem, mintha Liam ajkai ismét az enyémet érintenék, ami mosolyt csalt az arcomra. - Tudom, hogy éppen annyira szereted elmesélni a történetet, mint amennyire én szeretem hallgatni. - És ebben igazat kellett neki adnom.
 - De ha ennyire sokat foglalkozok már az első randival, lehet, hogy túlságosan is beleélem magamat, a végén pedig nagyobbat fogok koppanni, mint Sherlock a második évad végén!
 - Adi! - Pisszegett le azonnal Nati és körbenézett. - Ilyeneket nem mondunk nyilvános helyen!
 - Lehet, hogy elég volt már az az előző négy alkalom, amikor minden egyes részletet elmondtam neked a tegnap estéről. - Mondandóm közben a papírpoharat néztem, amin a tea filter átázott madzagja hagyott amorf formákat.
 - Mi lett az indián maffia kalapjával? - Nati tovább lépett a téma fölött egy fél lépéssel, ami már haladás volt.
 - Az éjjeliszekrényemen van a virágok mellett. - Mosolyodtam el, ahogy felidéztem a képet.
 Az órámra néztem, majd felpattantam a székről.
 - Most már menjünk, nehogy valaki felrója nekünk a késést! - A vállamra vettem a táskámat, majd a poharat egy szemetesbe hajítottam.
 - Itt vagyunk öt percre. Csak nem fogunk elkésni! - Forgatta a szemét Nati, de követett, mikor elindultam.
 Kifelé menet két sapkás-napszemüveges srác jött be az ajtón. Az első emberre csak tippelni mertem, hogy Harry, de aki követte ezer közül is felismertem volna. Széles vállain szürke pulóver feszült, és amint észrevett, az arcán csodálatos mosoly jelent meg. Az ajkamba harapva próbáltam elfojtani a mosolyomat, de nem sok sikerrel.
 Miközben elsétáltunk egymás mellett, végig simított a bal karomon, de nem álltunk le beszélgetni. Nem akartunk feltűnést kelteni. Márpedig ha megálltunk volna, levették volna a szemüveget és akkor pikk-pakk lánytömeg teremne körülöttük.
 Az arénában ugyan úgy zajlottak az események, mint előző este. Minden rutinból ment, mégsem siklottunk el egyetlen apró részlet felett sem. A jó kedvem töretlen volt a borús felhők ellenére is. Bár az eső nem volt közvetlen hatással rám, ám amikor a srácok megjelentek az épületen belül, Natival egymásba kapaszkodva álltunk meg a fal mellett.
 Niall és Zayn vezette a sort, akik éppen bezártak egy esernyőt, poénból egymást próbálták lefröcskölni a lecsöppenő vízcseppekkel. Utánuk jött Louis a barátnőjével, Eleanorral. Ők egy közös esőkabátot engedtek le a fejük felől. Csak utánuk érkeztek a remegésünk okai. Szemmel láthatóan Liam és Harry semmilyen kísérletet nem tettek az ellen, hogy megóvják magukat az esőcseppek ellen. Habár volt a kezükben egy-egy újság, ezek semmit sem értek London kövér esőcseppjei ellen. A hajuk csurom vizes volt és a fejükre lapult, míg egy-két rakoncátlan csepp az arcukon gurult lefelé engedelmeskedve a gravitáció törvényének. Miközben a többiek köszönve haladtak el mellettünk, próbáltunk nyugton maradni és viszonozni az üdvözlésüket, de mikor Harry és Liam közeledtek felénk... Liam az átázott pulcsiját húzta át a feje fölött menet közben, de a pólója is felcsúszott, így kivillantva a felsőtestét. Felidéződtek bennem azok a pillanatok, mikor csak egy szál melegítőben állt előttem a lakásában és megremegtek a térdeim. Nati gondolom Harry látványára gyengült el, de miután adtunk magunknak 5 perc bámészkodást és élvezetet, egymásba csíptünk, hogy visszanyerjük a józan eszünket.
 Én inkább elkerültem Liamet a szemmel, hogy megőrizzem a beszélő képességemet legalább addig, amíg elmondom a menetrendet. De éreztem, hogy a csokoládé barna szemivel engem figyel és az arcán ott ül az a féloldalas mosoly. Legszívesebben megpusziltam volna, de olyan sok ember volt körülöttünk, hogy nem lehetett. Apa állását és tekintélyét rontotta volna.
 Ezután ők próbáltak, mi pedig elvégeztünk még pár feladatot. Mivel az előző este is koncert volt, ezért gyorsabban mentek a dolgok a megszokott kerékvágásban.
 Néhány interjú után a srácoknak volt pár szabad órájuk a koncert előtt, amit velük töltöttünk az öltözőben.
 - Lányok! - szólított meg minket Louis Eleanorral az oldalán mikor beléptünk a helyiségbe. Úgy tűnt, mintha soha nem akarná elengedni maga mellől a szíve választottját, ami édesen festett kívülről. - Megtennétek, hogy Ellel maradtok, míg mi fellépünk?
 - Nem kell bébiszitter! - Sziszegte Louis-nak a barna hajú.
 - De nem akarom, hogy egyedül legyél - mondta iszonyat édesen Louis.
 - Amúgy is jobb lesz, ha közelebbről is megismerkedtek - szólt közbe Harry egy kaján mosollyal.
 - Ezt hogy érted? - Kérdeztem összeráncolva a szemöldökömet. Nem válaszolt, csak vállat vont, majd odébb állt. Érkezett pár VIP vendég az öltözőbe, így rájuk terelődött a banda figyelme.
 - Szóval... Eleanor... - mondta Nati. Totál értelmes, ha engem kérdeztek.
 - Röviden csak El - mosolygott ránk  a lány, majd csatlakozott hozzánk az asztalra felülve.
 - Miért is kell nekünk rád vigyáznunk? - Kérdeztem mosolyogva.
 - Mert most nincsenek itt a barátnőim - vont vállat El. - Hirtelen gondolat volt, hogy ma is eljövök. Igazából már tegnap haza kellett volna mennem a főiskolára.
 - Mit tanulsz? - Kérdezte Nati.
 Amíg a srácok a vendégekkel foglalkoztak, mi tök jól elbeszélgettünk Ellel. Nagyon kedves volt és volt humora. Szegénykét rengeteg negatív ember bombázza az interneten, de őt ez egyáltalán nem zavarja. Csak a szeretteivel foglalkozik és azzal, hogy jó kedve legyen. Nem engedi, hogy egy ismeretlen, féltékeny csitri letörje a kedvét.
 Végül a vendégek ki lettek terelve az öltözőből, és szemtanúja voltam, ahogy Liam elhagyta az öltözőt. Louis felénk vette az irányt, pontosabban szerintem El felé, én pedig a kíváncsiságtól vezérelve Liam után eredtem.

2013. máj. 1.

A Randi

Van oldalt egy szavazás, kérlek klikkeljetek valamelyikre! :) Kommenteket szívesen olvasok! Lehetnek hosszúak is (azokat szeretem legjobban)!
Leah Xx
Nem tudom, hogy mi van ezzel a szavazásos izével, mert minden szavazatot kitörölt... A lényeg, hogy ask.fm-re érkezett a legtöbb válasz. http://ask.fm/leahbehindthescreen
Viszont ha nem érkeznek majd kérdések, törölni fogom. Akármit kérdezhettek, én válaszolok! :)

16.fejezet

 **Liam szemszöge**

 Miután Adival beszéltem, az öltözőben vigyorogva vettem egy fürdőt és öltöztem át. Miközben a cipőmet kötöttem be, Zayn felfigyelt a felhőtlen jókedvemre és arra, hogy energetikusan ugrálva kerülgettem hol Lou-t a sminkesünket, hol Harry és Louis párosát, akik versenyeztek valamiben.
 - Mi ez a nagy készülődés? - Kérdezte ledobva magát mellém a kanapéra. - Csak nem randid lesz?
 - Tulajdon képpen, de - villantottam rá egy vigyort, majd a tükörbe nézve igazgattam a ruháimat és a hajamat.
 - És ki a szerencsés csaj? - Kérdezte Zayn.
 - Randid lesz Li? - Kérdezte Niall egy szendvicset majszolva.
 - Lilinek randija lesz? - Hagyta abba Louis Harry püfölését és mind körém gyűltek. A sminkesünk és stylistunk elhagyták az öltözőt, így csak mi maradtunk.
 - Adival - egyesével a szemükbe néztem.
 - A backstage csajjal? - Kérdezte Niall.
 - Neee! Liiii! - Louis minden szót elnyújtott. - Emlékszel, hogy mi volt, mikor Harry kezdett ki egy kellékessel?!
 - Olyan csak egyszer fordult elő! - Védekezett Hazza.
 - Csupa gyerekcuccal töltötték fel az öltözőt és szinte semmi normális kaja nem volt! - Szörnyülködött visszaemlékezve Niall.
 - De Adi más. - Én ezt tudtam legbelül, de hogyan magyarázzam el ezt a srácoknak?
 - Srácok, Liam csak akkor visz el randizni egy csajt, mikor biztos a dolgában - védett meg Zayn.
 - Az, hogy Liam mit hisz és hogy mi a valóság, néha két különböző dolog - jegyezte meg Louis.
 - Párszor volt már alkalmam találkozni Adival és szerintem rendes csaj - osztotta a véleményét Harry.
 - És ráadásul te meg a másik csajjal fogsz randizni! - Méregette Louis Harryt.
 - Figyeljetek - csaptam össze a kezemet, hogy magamra vonjam a figyelmüket. - Majd kerítünk rá alkalmat, hogy mindegyikőtök megismerhesse a lányokat jobban, és értékelem, hogy aggódtok értünk - megszorítottam Louis vállát -, de nekem most randim lesz. - Újra vigyor került az arcomra, mikor az összes srác sok szerencsét kívánt és egy biztonsági őr kíséretében a kocsimhoz mentem. Az egész testembe visszaköltözött az izgalom és a boldogság egyvelege, és alig vártam, hogy Adival tölthessem az estém.

**Adi szemszöge **
 - Hmm... - Néztem az utat és az épületeket, amik mellett elhajtottunk, de még mindig nem jöttem rá az úti célra. - A szememet nem akarod bekötni? - Kérdeztem végül viccelődve.
 - Nem lesz rá szükség - nevette el magát.
 Végül kiértünk a Temze partjára és Liam leállította a kocsit egy parkolóban.
 - Innen gyalog megyünk tovább - mondta még mindig mosolyogva és kiszállt a kocsiból, hogy kinyissa nekem az ajtót. Felém tartotta a karját, én pedig bele karoltam.
 Nem mi voltunk az egyetlen páros, akik a folyó partján sétáltak. Sok hajó állt kivilágítva, várva a vendégeket, hogy a fedélzetre lépjenek. Még sosem voltam ilyen étteremben, vagy egyáltalán hajó túrán, ami nem gyerekeknek volt szervezve. Különösebb bajom nem volt a vízzel, vagy a tengeri betegséggel, de mély vízbe nem merészkedtem önszántamból.
 - Egy hajón lévő étterem? - Kérdeztem, ahogy elhaladtunk néhány nagyobb hajó mellett. - Kíváncsi vagyok, hogy kinek jutott eszébe.
 - Nem tetszik? Mehetünk máshová is! - Torpant meg hirtelen Li és ezzel engem is megállásra kényszerített. Mellettünk estélyibe öltözött nők és szmokingot viselő férfiak haladtak el.
 - Ne rémüldözz! - Nevettem el magam. - Csak még sosem voltam ilyenen. - A mellettünk ringatózó hajóra böktem, majd visszanéztem Liamre, akinek a szemében a kivilágított hajó fénye tükröződött.
 - Akkor ez lesz az első. Mindkettőnknek. - Látszott rajta, hogy megnyugodott, majd tovább indultunk. Egy kisebb hajó következett, aminek a rávezető hídja művirággal volt felfuttatva és így bohém külsőt kölcsönzött a faburkolatú hajónak.
 - Hála az égnek! Már azt hittem, hogy alul öltözött leszek! - Eresztettem meg egy sóhajt, mikor a hídra léptünk.
 Liam csak kuncogott mellettem. A figyelmemet arra fordítottam, hogy a folyón keresztül söprő szelek ne libbentsék fel a szoknyámat, így szinte észre sem vettem, hogy a hídnak vége lett. Mikor felnéztem, a kitámasztott ajtók előtt álltunk, és belátást nyertem a hangulatos étterembe.
 - Foglaltak asztalt? - Kérdezte mosolyogva a hostess egy állvány mögül.
 - Payne névre, két fő. - Liam mosolyogva maga elé engedett, mikor a hostess bólintott és megindult, hogy megmutassa az asztalunkat.
 Ahogy a nő mögött lépkedtem, tanulmányoztam a helyet, és kicsit zavart, hogy egy ilyen helyre foglalni kell asztalt, mert nem illett a helyhez. Úgy tűnt az egész berendezéssel és hangulatával, mintha egy pubba értünk volna, valahol az olcsóbbik negyedben. A kilátás viszont egyből emlékeztetett rá, hogy nem a szilárd talajon állnak az étterem alapjai.
 A foglalt asztalunk egy boksz volt, ami úgy hatott, mintha privát termet kaptunk volna. Liammel egymással szemben ültünk le. A boksz belső oldalán egy fából faragott törzsfőnök gubbasztott csukott szemekkel. Viszont a hatalmas tolldíszes fejpántja helyett egy rossz maffia filmből szalajtott fekete kalapot viselt. Az ülések puhák voltak és a sötét faburkolathoz hasonló színű volt a keret, a bőr ülések pedig bordók voltak. Látszott rajtuk a használat, mégsem keltettek olcsó hatást.
 - Tetszik? - Kérdezte Liam a pillantásom után kutatva, míg én körbe "tapogattam" a bokszot.
 - Nagyon - válaszoltam mosolyogva. - Valamiért otthonos érzést kelt.
 Kezembe vettem az étlapot, amin kétszersültek, saláták és megannyi étel váltotta egymást. A legutolsó oldalon egy történet kapott helyet, ami elmeséli, hogy hogyan lett egy pub "vízen járó".
 - Te mit szeretnél? - Kérdeztem az étlapot le se engedve.
 - Nem tudomm... - hümmögött a saját étlapja mögül.
 - Talán osztozhatnánk egy tál spagettin, mint Susi és Tekergő. - Amint elhagyta a számat a gyerekes mondat, félve pillantottam ki az étlap pereme fölött.
 - Először meg kell kérdezni a pincért, hogy húsgombóc jár-e hozzá. - Liam nem úgy reagált, mint számítottam rá. Furán nézhettem rá, mert mikor lerakta az étlapot és rám nézett, összehúzott szemöldökkel kérdezett. - Talán valami rosszat mondtam?
 - Te láttad a Susi és Tekergőt? - Kérdeztem megfeledkezve a korábbi félelmemről, miszerint első randin nem beszélek a disney kedvenceimről.
 - Én is voltam gyerek - nevette el magát Li.
 - Jó, de... A Susi és Tekergőt? Az egy lány mese!
 - Van két nővérem - kacsintott rám mosolyogva.
 - Melyik a kedvenc meséd? - Kérdeztem teljesen megfeledkezve arról, hogy hol vagyunk és mit csinálunk.
 - Toy Story - vágta rá Liam. Mind a kettőnk keze az étlapon hevert az asztalon, ügyet sem vetve arra, hogy nekünk most éppen ételt kéne választanunk.
 Undorodó hangot adtam ki magamból. - Az első rész még úgy, ahogy tetszett, a másodikból csak azt a részt szeretem, mikor Buzz Lightyear odadobja a kezét Woodynak.
 - Naaa! - Liam úgy nyafogott, mint egy öt éves, akitől elvettem a játékát. - Nekem ez a kedvenc mesém! - Játszotta meg a mű-durcát. - Ha már itt tartunk, neked mi a kedvenc meséd?
 - Szerintem már te is rájöhettél.... - vigyorogtam teli pofával, de a pincér félbe szakított.
 - Eldöntötték, hogy mit szeretnének?
 Liam vigyorogva rendelt két tányér spagettit, majd mind a ketten kértünk innivalót. Ő egy kólát, én meg egy sprite-ot.
 - Szóval? - Kérdezte az asztalra könyökölve és közelebb hajolt. Ugyan így tettem én is.
 Körbenéztem, mintha államtitkot akarnék megosztani vele. - Lilo és Stitch.
 Mind a ketten kuncogtunk a helyzet komolytalanságán.
 - Űrlények és Hawaii? - Kérdezte Liam.
 - A Toy Storyban is vannak űrlények! - Vágtam vissza a kis zöld lényekre utalva. - Csak ők sosem jártak az űrben.
 A vacsora alatt meséket vitattunk meg, és gyerekkori emlékeket csatoltunk egy-egy rajzfilmhez. Például, hogy Phil hogyan akart rávenni bogár evésre az Oroszlánkirály után, vagy hogy Liamet a nővérei beöltöztették hercegnőnek.
 Miután elfogyasztottuk a spagettit, a pincér leszedte a tányérokat, de mi még nem mentünk sehová sem.
 - Milyen jó lenne, ha minden olyan gördülékenyen történne, mint a rajzfilmekben - sóhajtott hátradőlve Liam.
 - Hogy érted, hogy gördülékenyen? A Toy Story minden része arról szól, hogy hogyan keverednek vissza Andyhez - hitetlenkedve néztem rá, de ő csak mosolyogva rázta a fejét.
 - Úgy értem, hogy kedvem támadt felkérni téged egy táncra, de itt senki sem táncol. - Az étterem azon részére mutatott, ahol élő zenekar játszott halkan, aláfestő zenét.
 Vigyorogva néztem Liamre, majd lekaptam az indián törzsfőnök fejéről a kalapot. Meglepetésemre egyáltalán nem volt poros, így a fejembe nyomtam és felpattantam az ülésre.
 - Mit csinálsz? - Kérdezte Liam kíváncsian és nem rémülten.
 - Megengedem, hogy felkérj engem egy táncra. - A hátam mögött összekulcsoltam a kezemet és felemelt állal néztem le rá.
 Egy 'nem-hiszem-el-hogy-ezt-csinálom' mozdulattal túrt bele a rövid hajába, de kiszállt a bokszból és felém nyújtotta a kezét.
 - Engedelmével? - Enyhén meghajlott, mire én belecsaptam a kezébe és engedtem, hogy a derekamnál fogva letegyen a földre. Kéz a kézben sétáltunk a banda előtt lévő kis térre, majd táncolni kezdtünk. Liam egyik keze a derekamon, a másikkal pedig az én kezemet fogta. Az én kezem a vállán pihent, és a fejemet a mellkasára hajtottam. Az ő feje is közel volt az én vállamhoz, de éppen hogy csak nem ért hozzá. A lehelete csiklandozta a bőrömet.
 - Figyeld meg, hogy nemsokára mások is csatlakozni fognak - suttogtam Liam fülébe. Az egész este lassabb ritmusú zene szólt, amit az énekes gyönyörű hangja kísért szerelemről, szabadságról és régi szép időkről énekelve. Balladákban mesélt el egy-egy történetet.
 Pár verssor után igazam lett és csatlakoztak hozzánk más párok is a parketten.

És a végét a következőben megtudjátok! ;)
Ha kapok valamennyi visszajelzést, akkor szombaton este megkapjátok! :P